2basix automatisering

Websites en custom made software

Login

Websites

Portfolio

image
Schaaksite
image
Schrijvers.nl

Beide sites zijn in opdracht van Adviesbureau Schrijvers gemaakt.
Schaaksite.nl is een echte community website waar veel mensen hun passie / hobby delen met anderen. Het is een zeer druk bezochte website, met veel onderdelen die speciaal voor deze website gemaakt zijn.

Schrijvers.nl is een zakelijke website die ook als community opgezet is. Dit om de mogelijkheid te hebben om samen met klanten informatie te kunnen delen over het vakgebied en onder andere over de programmatuur die Schrijvers levert.

Enkele reacties van Kees Schrijvers:

quote start
quote end
  • 2basix heeft aan weinig woorden genoeg om de wensen van ons op uitstekende wijze te verwoorden bij het ontwerpen en aanpassen van de websites.
  • 2basix op de hoogte is van de laatste stand van zaken aangaande design van websites
  • 2basix afspraken nakomt omtrent tarief en oplevering
  • 2basix snel handelt als er vragen zijn van gebruikers

De aanbeveling kunt u ook, op aanvraag in pdf vorm krijgen.


image
http://www.schoorsteenveegbedrijf-jaco.nl/

Dit is een eenvoudige website die al enige tijd online is. Het bijzondere aan deze website is dat hij geoptimaliseerd is voor Google. Zoek je op de term "Schoorsteenveger" in Google, dan zal hij op de eerste pagina, of bovenin de tweede pagina verschijnen.


image
http://jipenjanneke.2basix.nl/

Dit is een website die is opgezet om extra informatie te verschaffen aan de ouders van de kinderen die op Peuterspeelzaal Jip en Janneke zitten. Deze website wordt veel gebruikt om foto's van gebeurtenissen zoals uitjes, sinterklaas en dergelijke beschikbaar te stellen aan de ouders. Er is voor deze site dan ook een fotoboek optie gemaakt.
Dit is overigens een website die wij kosteloos beschikbaar stellen.

Contact Info

Telefoon: +31 6 20350595


Skype:
My status