2basix automatisering

Websites en custom made software

Login

Diensten

.
Webdesign
image
Wij zijn zelf geen design bureau, en prefereren dit ook niet, maar wij hebben wel zeer goede connecties met diverse designers, welke voor u een passend design kunnen maken. Ook maken wij gebruik van 'standaard' templates die aangeschaft kunnen worden.

Websites
image
Van 'eenvoudig' tot en met websites die u volledig zelf kunt beheren qua inhoud kunnen wij voor u realiseren.
De door u beheerde websites worden binnen een zogenaamd CMS* systeem ontwikkeld.

Custom made webapplicaties
image
Wij kunnen 'bijna' alles maken wat u kunt verzinnen.
Samen met u maken we een functionele specificatie en zullen dit omvormen tot een werkende webapplicatie. 2basix is met name gespecialiseerd in dit soort custom-made oplossingen.

Advies
image
Wij hebben een zeer ruime ervaring met diverse ICT netwerken, systemen, beveiliging en de structuren van uw ICT omgeving. Wij kunnen u bij deze, zeer belangrijke punten, een goed advies uitbrengen of u begeleiden bij de keuzes en/of projecten.

Google / Website optimalisatie
image
Google en andere zoekmachines zijn vaak de manier waarop u bezoekers en dus mogelijke klanten op uw website krijgt. 2basix heeft zeer goede technieken in huis om uw vindbaarheid op het web te vergroten.


* CMS systeem
Een Content Management Systeem is een systeem waarin de gebruikers zelf hun inhoud kunnen plaatsen en onderhouden. U kunt dus zelf zonder veel kennis van het web uw eigen inhoud maken. Bijvoorbeeld foto's en tekst, maar ook downloads (pdf's) aan uw lezers/klanten aanbieden.

Contact Info

Telefoon: +31 6 20350595


Skype:
My status